Om oss

Vi er et raskt voksende team for utvikling av digitale løsninger som løser komplekse tekniske problemer for bedrifter og bedriftskunder gjennom banebrytende løsninger. I tillegg til utvikling og distribusjon av programvareløsninger, implementerer vi end-to-end testing av mobil-, web- og desktop applikasjoner i hver fase av utviklingsprosessen. Vi tilbyr også digitale og sosiale medietjenester som hjelper deg med å få koble, konversere, samarbeide og skape med målgruppen din. Kjerneteamet vårt består av svært kreative og innovative personer med høy kompetanse innen utvikling av progravare/web/mobil, søkemotoroptimalisering, grafisk design, internett- og e-postmarkesføringsstrategier, QA Automated Service og Cloud Application Development.

Våre verdier

Transparente

 I en bransje som blir stadig mer tildekket, spesielt internt i salgsorganisasjonene, skal Change Development strebe for å gå mot strømmen. Dette skal gjøres ved gode transparente IT systemer og en generell åpen tilnærming til bedriftens anliggende. Vi vil samtidig gå imot standarden om høye hierarkier med overflødige og fiktive stillingstitler og ansvarsområder. Dette kommer av at vi mener en flat, gjennomsiktig og kommuniserende organisasjonskultur gir bedre påvirkningskraft og arbeidsforhold for den enkelte.

Kompetente

Vi er alltid på søken etter å forbedre kompetansenivået vårt som organisasjon, så vel som på individnivå. Filosofien “sammen står vi sterke” skal sette rammer for teoretiske og praktiske utfordringer. Det er viktig for oss at en arbeidshverdag i Change Development gir grobunn for læring og kompetanseløft, noe som gir våre kunder og samarbeidspartnere merverdi. 

Sikkerhet

I en tid med stadig større sikkerhetsutfordringer på web setter vi sikkerhet og backup løsninger i førersete ved utvikling av våre produksjoner og systemer. Med ny teknologi og stadig mer kreative inntrengere skal vi kjempe om å ligge steget foran. Kryptering og datasikkerhet er derfor noe vi stadig har et stort fokus på og skal strebe etter å bli markedsledende innen.  

Avdelinger

Les Mer

Change Group

Vi tilbyr markedsledende produkter og tjenester.
Les Mer

Change Media

Ditt foretrukne byrå for økte markedsandeler og salgsinntekter. Ingen oppgaver for store eller for små.
Les Mer

Change People

Vi leverer kvalitetssikre og effektive rekrutteringer internt og eksternt.
Les Mer

Change Development

Vi leverer kvalitetssikre og effektive rekrutteringer internt og eksternt.
Les Mer

Change Marketing

Vi leverer kvalitetssikre og effektive rekrutteringer internt og eksternt.
Les Mer

Change Sales

Vi leverer kvalitetssikre og effektive rekrutteringer internt og eksternt.

Samarbeidspartnere

Talkmore

Lave priser. Telenor-dekning
Les mer

Vendumo

Øk salg med Gamification
Les mer

Strømvalget

Strømvalget hjelper deg å finne billig strøm
Les mer

Best Strømpris

Finn den beste strømprisen for deg
Les mer

Lettpå.net

Inngagsbilleten til din egen nettside
Les mer

Nanomaske

Kaffemunnbind med filter
Les mer